Çerez Politikamız

 

 

https://www.vakiflilezzetleri.com olarak siz ziyaretçilerimizin "Gizlilik ve kişisel verilerinin korunması" haklarını gözeterek sizlere daha verimli bir kullanım deneyimi sağlayabilmek için kişisel verilerinizi işlemekte ve internet çerezleri (cookie) kullanmaktayız. 

 

 

Kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Öncelikle; çerez (cookie), ziyaret ettiğiniz web sitesindeki kullanım alışkanlıklarınızın depolanmasına ve istatistiksel veri toplanmasına yarayan text dosyalarıdır.

 

6698 sayılı Kişisel Verilen Korunması Kanunu, kişisel verilerin işlenmesinin disiplin altına alınması ve bu bağlamda Anayasa'da öngörülen başta özel hayatın gizliliği olmak üzere temel hak ve özgürlüklerin korunması kanunudur. Biz de bu bağlamda siz ziyaretçilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çerez politikamızı onayınıza sunuyoruz. 

 

Vakıflı Lezzetleri olarak biz, verilerin toplanması ve işlenmesinde Google Analytics, Google Adsense gibi Google'ın web sitesi hizmet araçlarını kullanmaktayız. 

 

 

Google'ın çerezleri nasıl kullandığına ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=tr

Çerez Kullanımı

https://www.vakiflilezzetleri.com olarak siz ziyaretçilerimizin "Gizlilik ve kişisel verilerinin korunması" haklarını gözeterek sizlere daha verimli bir kullanım deneyimi sağlayabilmek için kişisel verilerinizi işlemekte ve internet çerezleri (cookie) kullanmaktayız. 

 

 

Daha fazla bilgi için tıklayın.